27 juni 2018

Det italiensk Carabinieri politi får leveret en speciel Jeep® Wrangler

• Leverancen styrker yderligere den stærke forbindelse mellem Carabinieri-politiet og FCA-gruppen.
• Et særligt forhold fokuseret på sikkerhed.
•Jeeps mest ikoniske model skal patruljere på strandene mellem Cattolica og Bellaria dag og nat.
• Den legendariske SUV kan håndtere ethvert terræn for at sikre konstant overvågning og hurtig indgriben for at forhindre kriminalitet og beskytte beboere og feriegæster.
• Fleksibilitet og funktionalitet af Jeep SUV'er giver friheden til at gå overalt, i højeste sikkerhed.

Den italienske Carabinieri har fået leveret en speciel Jeep® Wrangler, som de vil bruge til at patruljere på Romagnas strande i sommerperioden, for at beskytter beboere og feriegæster.

Udstyret i sin endelige bemaling er bilen netop blevet præsenteret i eftermiddag i Rom ved en ceremoni hos Carabinieri High Command med Commander-in-chief Giovanni Nistri, Vice Commander Riccardo Amato, FCA CEO Sergio Marchionne og EMEA Region COO Alfredo Altavilla.

Efter indsættelse i tjeneste skal Wrangleren bruges til overvågningsarbejde på Romagna-rivieraen mere præcist 30 km strand mellem Cattolica og Bellaria, der omfatter de populære feriesteder Rimini og Riccione.
Det vil være første gang, at en sådan operation - der er kommer for at give højere sikkerhed i den travle sommersæson - vil blive gennemført i Italien.

Synonymt med off-road excellence, er Carabineriernes nye Wrangler drevet af en 2,8-liters CRD turbodiesel motor med automatisk gearkasse. Dens unikke egenskaber er yderligere forbedret med den avancerede Mopar® One Pack - en speciel tilpasning, der gør det muligt for køretøjet at håndtere mere ekstremt terræn i fuld sikkerhed. Pakken indeholder et 2-tommers "lift-kit" produceret af Fox Performance, en styrtøjsstabilisator, 17-tommer x 8,5 tommer Performance Gladiator-sorte aluminiumsfælge, ekstra store 32-tommer terrængående dæk samt ekstra skærmkanter for og bag.
Derudover er den ikoniske Jeep SUV også udstyret med en række specialiserede Carabinieri-funktioner, herunder deres lys, sirene med teleskopmontering, maskinpistolholder, to signalskiveholdere og en bærbar radio.
Fuldt udstyret, vil den ustoppelige 4x4 give Carabinieri en døgnet rundt tilstedeværelse og sikre, at patruljen er i stand til at reagere hurtigt på alle hændelser langs kysten med sit avancerede 4x4-system, der tilpasser sig uden problemer til alle terræn, herunder vejoverflader og sandstrande. Mens Carabinieri garanterer folks sikkerhed overalt, kan Jeep Wrangler tage dem overalt, hvor de skal hen.

Jeep-mærket stammer fra militæret: Jeep Wrangler er den ægte efterkommer af 1941 Willys Overland MA / MB, det terrængående køretøj, der førte til jeeplegenden. Det huskes ikke kun som et symbol på frihed, men også som redningsbil, på grund af sin uvurderlige tjeneste under Anden Verdenskrig, da den blev brugt som troppebærer, reconnaissance køretøj og ambulance.

Modelens udvikling har ført til udviklingen af de klassiske designelementer, der stadig gør alle Jeep-særpræg. 1945 CJ-2A-modellen har allerede den syv-slot-front grill, og med tiden er dette design-cue blevet et af mærkerens mest ægte, ikoniske symboler. Hidtil har mærket altid været tro mod sine rødder, mens man stadig ser fast på fremtiden. Andre signaturfunktioner omfatter de runde forlygter, de trapezformede hjulbuer og den næsten lodrette forrude.

Udover Jeep Wrangler blev der også udstillet et stort antal af FCA-biler ved den officielle ceremoni i Carabinieri udstyr, hvilket afspejler det historiske partnerskab mellem gruppen og Carabinieri. Forholdet blev født efter Anden Verdenskrig, da alle Carabinieri patruljebiler havde Alfa Romeo-mærket på deres kølergril, det startende fra Giulietta og videre til sin direkte efterkommer, Giulia. Sidstnævnte var især den bil, der introducerede state-of-the-art koncepter i 1970'erne, der kombinerer fremragende hastighed og smidighed med fremragende pålidelighed. Over tid, som behovene ændret og udviklet sig, har koncernen fortsat med at levere biler med forskellige egenskaber for at tilfredsstille alle krav. For eksempel var den superlative Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio udstillet, der blev brugt til særlige missioner som transport af organer og blod samt til eskorteopgaver ved officielle ceremonier. Lige ved siden af var Alfa Romeo Giulietta og de forskellige Fiat-biler: Tipo 5-dørs og Panda 4x4, den smidige bybil med en off-road personlighed. Displayet omfattede også to Fiat Professional-modeller - Doblò og Ducato - som bruges til hundetransporter og bombehåndteringskorps, og det første terrængående køretøj, der blev brugt af Carabinieri, en Fiat Campagnola, der blev introduceret i 1950'erne.

 

sidste nye videoer

avanceret søgning

Søg...

Fra
Til
Søg