10 april 2018

FCA BANK S.P.A OG ASTON MARTIN OFFENTLIGGØR NYT EUROPÆISK PARTNERSKAB

FCA BANK S.P.A OG ASTON MARTIN OFFENTLIGGØR NYT EUROPÆISK PARTNERSKAB


FCA Bank S.p.A og Aston Martin Lagonda har offentliggjort et nyt strategisk partnerskab, hvor FCA Bank fra marts 2018 skal levere finansielle tjenesteydelser til alle europæiske Aston Martin-forhandlere. I den nye aftale vil alle 36 Aston Martin-forhandlere på det europæiske fastland nyde godt af FCA Banks erfaring og ekspertise inden for finansielle tjenesteydelser. FCA Bank leverer i dag lignende tjenester til en række andre luksusbilmærker.

Ved det seneste Genève International Motor Show, udtalte Christian Marti, Vice President and Chief Sales Officer hos Aston Martin: "Vi er glade for at få FCA Bank som strategisk partner. Deres betydelige ekspertise inden for finansiering af luksusbiler kombineret med deres evne til at forbedre forhandlernetværkets styrker kommer på et perfekt tidspunkt for Aston Martin Lagonda, hvor vi har fokus på implementeringen af strategiske planer for både biler og langsigte vækst. "

Giacomo Carelli, administrerende direktør for FCA Bank S.p.A kommenterede: "Vi er glade for at være blevet valgt som finansieringspartner for Aston Martin på hele det europæiske fastland, hvilket er en anerkendelse af vores bestræbelser om at være finansieringspartner for andre mærker end FCA mærker. Aston Martin er et ikonisk britisk mærke, og i år vil vi sammen med Aston Martin Lagonda fokusere på den vigtige lancering af den nye Aston Martin Vantage i hele Europa. Vi ser frem til at være en del af lanceringen af den nye Vantage samt bidrage til Aston Martin mærkets videre succes ".

 


FCA Bank S.p.A.
FCA Bank S.p.A. er en bank, der primært beskæftiger sig med bilfinansiering og associerede tjenester, og som er til stede i 17 europæiske lande samt i Marokko, enten direkte eller gennem datterselskaber. FCA Bank S.p.A er et joint venture mellem FCA Italy (et selskab under den globale bilproducent Fiat Chrysler Automobiles) og Crédit Agricole Consumer Finance (et datterselskab af Crédit Agricole SA), med en CET1-ratio ved udgangen af 2017 på 12,0% . Ratingbureauer har anerkendt FCA Banks vækst med: A3 Deposits L / T (Moody's), BBB + L / T (Fitch) og BBB L / T (Standard & Poor's). FCA Bank S.p.A. leverer både detail- og engrosfinansieringsløsninger til 12 brands (herunder JLR). Leasing-løsninger leveres af Leasys Group, et selskab 100 % ejet af FCA Bank S.p.A. som er en nøglespiller på det italienske marked og for tiden udvider i resten af Europa. Pr. 31. december 2017 havde FCA Bank S.p.A. en portefølje på omkring 24 mia. EUR.

 

 

 

Kontaktinformation:

FCA Capital Danmark
Rasmus Rabjerg, Commercial Director
Mobil : 2514 8424
Email : rasmus.rabjerg@fcagroup.com

 

sidste nye videoer

avanceret søgning

Søg...

Fra
Til
Søg