01 marts 2018

Jeep på den internationale biludstilling i Geneve 2018

• To europæiske premierer: - den helt nye Wrangler, den fjerde generation af det legendariske Jeep®-ikon; - og den nye 2019 Jeep Cherokee, den seneste udvikling af den mest kapable, mellemklasse SUV i sin kategori.
• Europæisk debut på den nye Jeep Grand Cherokee Trackhawk, den mest kraftfulde Jeep SUV nogensinde.
• De tre Jeep nyheder vil blive afsløret under Jeep pressekonference kl 10.15 tirsdag den 6. marts på Jeep stand (Hall 5). Live webcast tilgængelig på link: jeepgeneva2018.jeeppress-europe.com
• Fire Mopar-accessoriserede Jeep-biler vil blive udstillet, herunder den nye fem-dørs Wrangler Sahara, der har en one-of-a-kind tilpasning, der forbedrer dens off-road evner.

Endnu engang vil Jeep®-mærket have en stærk tilstedeværelse på det årlige Genève Motor Show, der viser tre store og vigtige nyheder. Den nye Wrangler og Cherokee sætter fokus og gør deres EMEA (Europa, Mellemøsten og Afrika) debut, mens Grand Cherokee Trackhawk udstilles for første gang på et motorshow i Europa. Nyhederne i Genève markerer begyndelsen på endnu et kapitel i den amerikanske historie, der er blevet synonymt med off-road kørsel siden 1941. Detaljer om Jeep-nyhederne vil blive afsløret under Jeep pressekonferencen kl. tirsdag den 6. marts på Jeepstanden (Hall 5). Live webcast på Jeep pressekonferencen vil være tilgængelig på link: jeepgeneva2018.jeeppress-europe.com

SUV'ere er populære som aldrig før, og salget brager frem. Snart er der mere at vælge imellem for bilkøberne, da den danske premiere på to nye biler fra amerikanske Jeep, stamfaderen til alle SUV og firehjulstrækkere, er lige på trapperne. De vises for første gang frem i Europa på årets internationale biludstilling i Geneve i marts, som i øvrigt også er måneden, hvor der er dansk premiere på den nye Jeep Compass.

Først og fremmest drejer det sig om fjerde generation af den ikoniske Jeep Wrangler. Den helt nye Jeep Wrangler er klar til at løfte arven fra de forrige udgaver ved at tilbyde flere avancerede teknologi-features og forbedrede off-road egenskaber end set i nogen tidligere Wrangler generation. Den nye Jeep Wrangler kommer med en unik kombination af avancerede 4x4 systemer, flere open-air muligheder, forbedret sikkerhed med adskillige aktive og passive sikkerhedssystemer samt nye multimediesystemer.

En komplet Jeep Wrangler
Den nye Jeep Wrangler er den perfekte off-road partner, men leverer også den komfort, der skal til, når bilen skal bruges i dagligdagen. Nye unikke tekniske løsninger tæller blandt andet to avancerede 4x4 systemer, herunder nyt et Selec-Trac system, som er Jeeps betegnelse for et permanent firehjulstræk. Dertil kommer elektronisk Tru-Lok spærredifferentiale på for- og bagaksel, Trac-Lock limited-slip differentiale samt - for hardcore off-road entusiasterne - mulighed for elektronisk at afbryde krængningsstabilisatoren.

En moderne fortolkning af oprindeligt Wrangler design
Til trods for at den nye Jeep Wrangler er bygget på en helt ny platform, er Wrangler meget let genkendelig med sit typiske Jeep design, bl.a. omfattende det markante kølergitter, ikoniske runde forlygter og firkantede baglygter, den nedklappelige forrude, aftageligt tag og døre der kan afmonteres, samt i øvrigt et hav af forskellige dør- og tagkombinationer. Indvendig er interiøret ligeledes kendetegnet ved autentisk design, solidt håndværk og materialer af høj kvalitet, der resulterer i højere køreglæde for fører og passagerer.

Bilen kan fås med tre nye Uconnect systemer, der leverer kommunikation, underholdning og navigation. De nye 4. generations Uconnect systemer kommer med en digital instrumentering, og man kan vælge mellem 5", 7" eller 8.4" touchscreens, hvor man kan zoome ind og ud ved hjælp af fingrene. Systemet inkluderer desuden Apple CarPlay.

Europapremiere på den nye Jeep Cherokee
Den nye Jeep Cherokee er også klar til at træde ind på den europæiske scene. Den alsidige mellemstørrelse-SUV viser en helt ny side af sig selv med et endnu friskere design og flere nye funktioner skabt med henblik på komfort og praktiske løsninger for enhver type ejer. Nye teknologiske tilføjelser, forbedrede køreegenskaber, nye motorer og nyt design i dybeste respekt for det originale Jeep DNA.

Forfinet ude og inde
Både det udvendige og indvendige design er fornyet for at skabe en mere behagelig og funktionel køreoplevelse. Udvendigt er bilen udstyret med en ny front med nye LED-lygter, der fremhæver et helt nyt udseende. Indvendigt bærer bilen præg af unikt, præcist håndværk i højkvalitetsmaterialer, der er gjort mere brugervenligt med nyttig teknologi og smarte opbevaringsrum. Bagagekapaciteten er øget, så bilen kan rumme udstyret til ethvert eventyr. At komme ind til bagagen er ligeledes blevet lettere ved hjælp af en sensor, der åbner bagklappen, når foden føres forbi sensoren.

Forbedret sikkerhed
Jeep Cherokee får nye motorer og kan udstyres med en 9-trins automatgearkasse. Køreglæden er i top takket været uafhængigt hjulophæng, enestående karrosseristivhed samt mulighed for valg imellem hele tre forskellige 4x4 systemer (Jeep Active Drive I, Jeep Active Drive II eller Jeep Active Drive Lock).

Den nye Cherokee er desuden udstyret med en række sikkerhedssystemer, der inkluderer Active Forward Collision Warning, Active Lane Departure Warning og Adaptive Cruise Control Plus. Derudover er det nyeste Uconnect system integreret i Cherokee, ligesom at Apple CarPlay også er inkluderet i systemet.

 

sidste nye videoer

avanceret søgning

Søg...

Fra
Til
Søg